Aaavvv…. Men nu rejser jeg mig og løber en tur så jeg kan få det bedre!

20140802-143752.jpg

Follow my blog with Bloglovin
Er helt baldret i nakken idag… Har ligget rigtigt længe her i min hængekøje og bare ventet på at få det bedre. Kan ikke helt vurdere om det har hjulpet at ligge her – for det gør stadig ondt. Så nu rejser jeg mig altså op og løber en tur så jeg kan få det bedre, ligeså snart jeg har skrevet de her linier færdige. Og med DM (veteran) i 100m, 200m og 400m sprint i Hvidovre om kun en uge fra idag, så er der ingen vej udenom, selvom lysten til at ligge her i fosterstilling er stor – op og afsted med dig, Tine Bay!!!!

Fortsættelse følger….

Opdatering:

Det virkede… Jeg var presset idag, og det blev ikke til PR i varmen. Til gengæld gør nakken ikke længere ondt. Jeg forstår det ikke helt – men min mirakelkur(læs:træning) virker. Det er fantastisk. Har du trænet idag? Her er billeder fra umiddelbart før og efter løbeturen. Hav en fantastisk weekend!

FØR:
image

EFTER:
image

Leave a Comment