Bogen OP IGEN

OP IGEN

Bogen “OP IGEN” er nu ude, med forord af Camilla Martin. Alle “falder” undervejs i livet. Kunsten er herefter at rejse sig op igen, så godt det er muligt, til trods for at livet måske aldrig bliver det samme igen. Jeg var i en alvorlig gaseksplosion der næsten kostede mig livet. Mange uger på hospitalet langt væk hjemmefra, gav en indsigt i livet som patient på godt og ondt. En indsigt som det meste sundhedspersonale i øvrigt vil kunne bruge til noget. Forløbet var langvarigt og kompliceret, og alle kendte mentale værktøjer og strategier måtte graves frem og bringes i anvendelse. Mentaltræneren måtte tage sin egen “medicin”.

Og derefter måtte jeg starte forfra med at lære mig selv at kende, nu med forbrændinger på 39% af kroppen, dropfod og med PTSD. Men der er altid en mental vej op igen. Uanset hvordan man er faldet. Bogen er skrevet som den bog jeg gerne selv ville have haft ved hånden undervejs. Den er desuden skrevet i et forsøg på at få ulykken til at give mening, ved at kunne inspirere andre.

Den kommer senere som lydbog. I efteråret kommer jeg desuden rundt og holder foredrag, og vi ses selvfølgelig på Bogforum til november.

Du kan købe bogen her: www.op-igen.dk

Lukket for kommentarer.