Den perfekte person, til det perfekte forord

Camilla Martin

Da jeg skulle finde den rette til at skrive forord til min bog OP IGEN, som udkommer medio juli, var det mit ønske, at det skulle skrives af en person som kunne sætte sig ind i, at kæmpe både med og mod sig selv. En som kendte til, at forsøge at spille sig selv god med selv små marginaler. En som vidste hvad det ville sige, at være autentisk og finde sin egen vej. Og en som jeg virkeligt respekterer og stoler 100% på – hvilket er heldigt nok, eftersom hun fik fuldstændigt frie hænder til at skrive lige hvad hun ville.

Hvis nogen ikke skulle have bemærket det, så har der i løbet af foråret og frem til nu, været lidt fodbold at skulle kommentere. Og alligevel sagde hun omgående ja, og tog sig både tid og tanke til at proppe læsning af bogen, og skrivning af det fineste forord jeg kunne ønske mig, ind i et i forvejen vanvittigt program.

Hun er ikke “blot” sportskommentator, tidligere verdensmester i badminton, All England vinder, OL sølvvinder, men også mor og det fineste menneske❤️.

Leave a Comment