Du er syg – så fat det dog!

20140620-164829.jpg
Follow my blog with Bloglovin
Det er såååå snyd og såååå irriterende. Fordi jeg lige tilfældigvis startede torsdagen usædvanlig frisk og smertefri, tænkte jeg at det da lige skulle bruges til et eller andet. Og nu er det sådan med mig at jeg elsker orden og struktur, men praktiserer det desværre ikke ret meget på min hjemmefront. Det er simpelthen nedprioriteret at gå op i nullermænd, papirbunker og rene vinduer. Jeg gad godt at jeg havde overskuddet til det, og gad godt at det var mig mig der havde et af de der hjem hvor der kom rengøring hver uge og alting havde en plads. Men sådan er det altså ikke nu. Måske når jeg bliver gammel.

I vores hjem der leves. Eller også er det et ordsprog der tangerer en passende dårlig undskyldning – men der er ihvertfald et ret højt aktivitetsniveau og flow af mennesker, træningstasker, skoletasker og weekendtasker – og det ses på vores hjem. Vores vasketøjsrum – heldigvis med overvægt af rent vasketøj – har jeg døbt “det sorte hul”, og held og lykke til den som lykkes finde sig to ens strømper inden for 5 minutter. Men jeg har efterhånden besluttet at det ikke ændrer noget at jeg er sur på vasketøjet eller af at jeg bliver irriteret over at børnene ikke lige har fixet det. Så jeg har accepteret at vi ikke har et af de der meget ordentlige hjem. Og jeg gider ikke gå op i det. Der skal være plads til mine børns malerier og lerskulpturer, loppefund og også julegaven fra min niece. Til gengæld er her ret hyggeligt og uhøjtideligt. Og i øjeblikket er der til min mand og yngste søns begejstring så også flyttet en gigantisk luftmadras ind i stuen i anledning af VM i fodbold, efterfulgt af Tour de France – hvilket også pynter på uhøjtideligheden :).

Men nu havde jeg jo så lige i et anfald af enkeltstående overskud, besluttet mig for at gå til angreb på et par rodezoner. Og det gik fremragende i op til to timer. Effektivt og overskudsagtig. Så satte jeg mig lige for at hvile nakken i et øjeblik, og så kom den usynlige smertehævner stormende. Så nu sidder jeg her i skrivende stund med summende hoved og arme, kvalme, hovedpine og bare mega ondt. Så kan jeg jo lære det, og i øvrigt blive mindet om hovedårsagen til hvorfor jeg ikke har et sterilt-og-pænt-opryddet-hjem. Øv.

1 Kommentar

Leave a Comment