En livsændrende begivenhed

Fra TV2 programmet: “Dagen, der forandrede mit liv”

Så fin en video, om hvordan en nærdødsoplevelse kan påvirke, og desværre blive livsændrende…. PTSD, hedder det. Tak for beskrivelsen, TV2🙏🏻.

Hvis du ser videoen til ende, vil du se, at der trods alt også er et par lyspunkter. Jeg har selv fået PTSD efter min ulykke, da jeg stirrede døden i øjnene. Det er desværre ikke så nemt at slippe af med igen, når nu alle de fysiske gener konstant minder hjernen om at livet er farligt 🤷‍♀️

Det er ikke for børn. Og det er ikke fedt at tale højt om. Men nogen skal jo gøre det. Det er farligere at lade være. Og jeg er ikke en diagnose – jeg er meget mere end det. Folk med ondt i ryggen, astma, hjernerystelse, diabetes, slidgigt, blå øjne, rødt hår, splint i fingeren og en brækket arm er også meget mere end det. Og som videoen forklarer følger der også nogle dybere indsigter med. Det er der ihvertfald for mig.

Jeg er heldigvis sluppet for depressioner, er til gengæld vældigt udfordret på min nattesøvn, samt andre filøjerlige mærkeligheder.

Det er snart to år siden nu at ulykken skete, hvor jeg var involveret i en gaseksplosion. Jeg brygger på en status over tiden der er gået, som jeg slår op i nærmeste fremtid. Stay tuned….

Leave a Comment