En slags punktum.

Endelig et punktum. Første retssag er ovre, og dommen var klar. Ansvaret blev uden tøven – og helt ensidigt placeret hos VVS firmaet. Samfundet har talt. Sagen er godt nok anket videre til landsretten, men det er okay for mig. Jeg føler mig helt tryg ved det, dommen giver ikke anledning om nogen som helst tvivl. Men følelsen af kæmpe lettelse og retfærdighedsfølelse har fået lov at folde sig ud i mig.

Selve oplevelsen i retten var meget speciel. Den ansvarlige kiggede ikke på mig en eneste gang. Det havde været så nemt for ham at dreje hovedet og kigge mig i øjnene. Måske endda sige undskyld. Så ville han have fundet ud af at jeg har tilgivet.

Da dommen var afsagt valgte politiet at udsende en pressemeddelelse, som efterfølgende har hvirvlet en masse pressebevågenhed med sig, og den seneste uge har ført en masse interview med sig. Linker til lidt af det her:

TV2/TV2 Østjylland

Lokalavisen 1

Lokalavisen 2

BT

Stiften

Jeg har en masse budskaber på hjerte. Om at sætte pris på det man har – frem for det man ikke har. Om at tjekke op på sin gas installation hos Sikkerhedsstyrelsen. Om svigtet tillid til at stole på en autoriseret håndværker. Om hvordan man i en krise kan vælge fokus på sin vej til at rejse sig op igen. Om at lære sig selv at kende igen. Om at tilgive. Og meget meget andet. Jeg håber noget af det skinner igennem i nogen af artikler og indslagene. Og ikke mindst i den bog jeg nu også er gået igang med at skrive.

Det er mit bidrag og mit forsøg på at få noget meningsløst til at blive meningsfuldt ❤️

Leave a Comment