Dag 1: Locked on target!

Dag 1:

Så er vi her. Lige ved nulpunktet, hvor vi starter. Måske er vi i virkeligheden lidt i minus, men det er ihvertfald stadig her vi starter. Helt fuldstændigt forfra…. Om igen. Slået tilbage i Ludo. Eneste virkelige fordel er at jeg ved jeg kan – fordi jeg VIL, og fordi jeg har gjort det før. Så jeg kommer ikke til at give op.  Men når det så er sagt, så ved jeg også at det bliver heftigt og op af bakke. Jeg kommer til at blive frustreret, sur, opgivende, men jeg kommer også til at blive glad, stolt, stærk og ukuelig.
Det starter idag. For idag har jeg nemlig købt startnummer til Aarhus City Halvmarathon.

Så er mit mål på plads

Så er mit mål på plads

Og jeg har ellers været HELT nede og ligge med skader og sygdom i over en måned, og er lige nu fortsat på krykker. Muskelmassen er væk, sener er blevet stive, kroppen er blevet svag, og jeg mangler mentalt overskud. Men der er bedring i sigte og jeg har brug for et mål – langt derude i horisonten at sigte efter.

Mål i sigte

Mål i sigte

Et mål som får det til at være lidt sværere at sløse, eller opgive. Og et mål som jeg lige nu drømmer så inderligt om at opnå og som herfra hvor jeg står idag virker helt umuligt. Men fordi jeg ved fra tidligere at når jeg har sat mig fysiske mål og nået dem, så bliver sejren over mig selv dobbelt så god. Og fordi jeg er udstyret med en ret dum ryg og smerter, som i perioder har taget kontrol over mig, så elsker jeg at tage kontrollen tilbage.
Jeg er afklaret med at jeg nok ikke kommer til at løbe flere marathon end de tre der ligger bag mig. Det vil blive for omkostningsfuld for mit bevægeapparat – og jeg kan på mange måder også bedre lide at løbe Halvmarathon fordi det trods rigtigt meget træning – dog ikke er så omfangsrigt at træne op til som marathon.
Dum fod

Dum fod

Jeg vil have opnået en hel del store del-sejre når krykkerne er smidt, når såret under foden er vokset sammen, når jeg har gået 200 meter med normal fodafvikling, når jeg lunter min første tur, når jeg løber min første rigtige tur og ikke mindst når jeg igen kan deltage i mine løbe og træningsgrupper, som jeg jeg savner helt vildt. Oppe i mit hoved kan jeg meget mere – end hvad jeg i virkeligheden kan, så der er også indlagt benspænd i processen som går ud på ikke at gå for hurtigt frem og dermed risikere overbelastningsskader. Men hvis jeg kan holde mig til min plan – som jeg først skal til at lave nu, for det eneste jeg ved er at jeg VIL løbe Halvmarathon d. 8. Juni 2014 – men holder jeg mig til planen, så skal det nok gå!
Og du er velkommen til at følge med hele vejen!

Leave a Comment