Nyd dine sejre!

20140811-162758.jpg

image Nyd dine sejre! Dvæl lidt ved dem, gå lidt rundt om dem og kig lidt på dem. Og nyd det. Der skal nok blive rigeligt med benhårdt arbejde og alt det sure – og ikke mindst smerter og sygdom til mig – så når der er sejre skal de fejres.

Da tredje guldmedalje var i hus i søndags og jeg dermed kunne kalde mig tredobbelt Danmarksmester i sprint, var det på en måde svært at forlade Hvidovre Stadion. Jeg var ikke helt færdig med oplevelsen – og selvom jeg savnede dem derhjemme – besluttede jeg at forære mig selv en is og en kop kaffe og en times tid til bare lige at tage oplevelsen ind, hvilket kan anbefales. Vi(jeg) har tit så travlt med næste ting på dagsordenen at tingene nogen gange er alt for hurtigt overstået og man glemmer bare at være tilstede lige her og nu. Jeg begynder klart at blive bedre til det og det er uden tvivl succes-oplevelses-forlængende!

Det er altid lidt underligt det der med at have sigtet efter et mål, trænet hårdt og så have nået det. Det er fuldstændigt fantastisk. Men der opstår også ofte en tomhedsfølelse lige i kølvandet på det. For hvad skal man så sigte efter nu?

Der er heldigvis DHL-stafet om et par uger som min familie og jeg skal løbe for Seierfitness. Det udsætter beslutninger om nye mål lidt…. Og dog… Der er ikke tvivl om at jeg er blevet meget begejstret for atletikken og kan se hvor meget en målrettet indsats kan give, og om lidt tages der hul på indesæsonen, hvor jeg glæder mig meget over at der er endnu kortere distancer, så det skal prøves. Næste sommer er der Nordiske Mesterskaber i Odense, så det er også en mulighed. Men som det allerstørste mål – der ude i fremtiden, det er uden tvivl at kunne repræsentere Aarhus og Danmark ved veteran EM i Aarhus i 2017, et mesterskab som byen har fået som følge af at være Europæisk Kultur hovedstad. Men så langsigtet et mål er jo lidt farligt for sådan en som mig som hele tiden går i stykker. På den anden side er der jo så også rigeligt tid til genoptræning inden :). Vi får se!

Men lige nu er altså en slags mål-løs-tom-følelse.

20140811-163217.jpgDagen idag skulle egentlig have været hviledag, men da TV2 Østjylland gerne ville lave et indslag med mig hvor jeg også træner lidt, så endte jeg med både opvarmingsøvelser og lidt spurter. Bliver spændende at se hvad de får klippet sammen til i aften. Vi filmede over en time og nu er jeg helt splat i sofaen.
Det hårdeste ved weekendens udfoldelser har primært været køreturen frem og tilbage, hvor jeg har været nødt til at indlægge virkeligt mange pauser for at hvile nakken og skifte stilling. Og nu er jeg tilbage til virkeligheden, med skolestarter, start på arbejde, osv. Det kan de fleste nok genkende kræver lidt ekstra kræfter. Det gør det også for mig – så lige nu er der dømt sofa og nakkehvile. Imorgen er jeg nok frisk igen. Og herfra hvor jeg ligger – kan jeg se mine medaljer 😉

Opdatering: Her er resultatet af dagens optagelser: http://www.tv2oj.dk/artikel/222158:Aarhus–Hun-lOeber-sine-smerter-vaek

Leave a Comment