Same but different

20140826-184335.jpg

Nøøøjj hvor jeg savner et mål at sigte efter. Jeg har den største respekt for den kæmpe flok Ironmænd og kvinder der i weekenden kæmpede sig igennem Copenhagen Ironman 2014. 3200 til start. Gid jeg kunne have været en af dem. Alle har i månedsvis trænet målrettet og alt skulle på dagen gå op i en højere enhed med rødbede indtag, væske, mad, udstyr. Jeg kender følelsen af at stå der forventningsfuld, lidt skræmt og total klar. Og da jeg så et billede fra startlinien fik jeg pludselig associationer til de små “minions” fra Grusomme mig, og sådan opstod billedet. Har selv siddet og klasket mig på lårerne af grin over billedet, for udtrykkene er så fantastiske. Og så starter Aarhus Festuge lige straks, med temaet “same but different” hvilket også må siges at være en passende titel til billedet. Flere af mine seje venner gennemførte Copenhagen Ironman! De er så seje. Jeg ville så gerne, men kan desværre ikke overskue svømning på grund af nakken, og det samme med at cykle i for lang tid. Så jeg må finde på noget andet.

Jeg savner voldsomt et nært mål at arbejde efter – 2017 er langt væk. Træningsrutinerne er blevet brudt, der er ikke samme rytme og atletiksæsonen er lige straks slut. Jeg har sprunget træning over et par gange og det har så resulteret i at jeg har haft voldsomt ondt i nakken, og sådan kunne en træls negativ spiral starte.

Men jeg jo ved at jeg bare skal ud og afsted – så bliver alting bedre. Det er bare lidt svært lige nu.

Jeg gør det imorgen…. Det tør jeg godt sige – for det ved jeg at jeg gør!

Leave a Comment