Vælg dine kampe, kvinde

Kære smukke unge kvinde
Det er kvindernes kampdag i dag. Noget siger mig dog, at mange kvinders kampe ikke begrænser sig til den ene dag om året. Du bør dog vælge dine kampe med omhu. Vi kunne kæmpe kampe både dagen og natten lang hvis vi orkede. Med andre og med os selv.

Nogen af de vigtigste kampe kæmper du måske med dig selv. De der indre kampe, hvor man især som ung hele tiden tvivler og tøver på alt, lige fra hvad du tror andre tænker om dig, til hvad du tænker om andre. Nogen gange fortsætter de tanker hele livet. Du skulle tage og tænke venlige tanker, uanset hvem du tænker noget om. Men især om dig selv. Vi er tit for hårde ved os selv og måler os op af et urealistisk kvindeideal som er svært – hvis ikke umuligt – at leve op til, særligt hvis du skal matche din Facebook eller Instagram feed.

Jeg udfordrer dig hermed med til at have mod nok til at sætte dig selv fri.
Stå ved at være den du er, uden hele tiden at prøve at tilpasse så meget at du mister noget af dig selv. Du er god og smuk præcis som du er❤️. Uanset hvad andre tænker. Uanset om du har fået en bums på næsen, eller er kommet ud af døren i den forkerte farve trøje. Pyt! Din største superkraft kommer indefra, styret af dine tanker.

Øv dig i at DU styrer tankerne, istedet for at tankerne får lov at styre dig. Vi kvinder står på skuldrene af andre stærke kvinder, som har kæmpet for at komme hertil, på vores køns vegne. På mange måder er vi priviligerede og bør være dybt taknemmelige. Vi er endnu ikke helt i mål med ligeløn og andre ting endnu. Og på verdensplan er ulighederne mellem kvinder og mænd svimlende, og det skal vi have gjort noget ved, hen af vejen.

Du tænker måske på, hvad lige præcis du kan gøre – her på kvindernes kampdag.
Det nemt! Start et sted – med at give dig selv lov til at være præcis den du er, eller gerne vil være. Hjælp andre til at gøre det samme, ved at gå forrest, og vise dem hvem du i virkeligheden er. Vælg dine kampe med omhu. Gå ud i verden med oprejst pande, åbne øjne og træf aktive bevidste valg. Lad dig ikke styre af reklamer eller fordomme . Du er smuk præcis som du er ❤️

Leave a Comment